JAARPROGRAMMA

VoortVarend VoortDurend Veranderen

 Transformatie en Vooruitgang

In dit jaarprogramma ga je van top tot bottom aan de slag met nieuw leiderschap. De visie en doelstellingen van jouw organisatie worden aangevuld met de juiste mindset, kennis en vaardigheden aangereikt om innovatief te blijven en steeds opnieuw transformatie te realiseren.

Jouw organisatie naar een nieuw niveau brengen

Laat je meenemen in de wereld van emotiemanagement en verbindend leiderschap en ontdek hoe je op alle niveau’s stappen kunt zetten om topprestaties te leveren.

Praktische Informatie:

  • Gezien het intensieve karakter en de specifieke invulling van dit programma voor jouw organisatie is er geen standaard informatie over te geven.

  • Het jaarprogramma bestaat uit een aantal vaste trainings- en kennismodules, keuzethema’s en intensieve begeleiding op verschillende niveau’s in de organisatie. Er wordt in sommige gevallen samengewerkt met experts op diverse disciplines.

  • Neem via de knop contact op om de invulling verder te bespreken. Graag ga ik met jullie organisatie in gesprek over hoe het jaarprogramma jullie het beste kan ondersteunen bij de te behalen doelstellingen.

Ik meld me aan

Ben JIJ er KLAAR voor?

dvl programma

Ik help je graag verder. Uiteraard bespreken vantevoren we hoe dit traject het best kan aansluiten op de situatie en vraagstukken in jouw organisatie. Wees ervan overtuigd dat dit een zeer waardevol programma is en echt een transformatie gaat betekenen in het leiderschap en de groei van jouw organisatie.

Ik kijk er erg naar uit met je aan de slag te gaan!

EmoGroet,

Faroshia

Bekijk ook mijn andere diensten

Vip-dag

De weg van

Weerstand naar

Wendbaarheid

Halfjaarprogramma

Doeltreffend &

Verbindend

Leidinggeven

Workshops

Lezingen

en

Presentaties