VOELEN

Onze tastzin brengt ons voelbaar in verbinding met onze omgeving. Het helpt ons te navigeren, richting te bepalen, heel precies te werk te gaan. We kunnen ermee aftasten, afstemmen, plaatsen. Voelen. Dat is de kern, waar het in het hart van de zaak om draait. Als jij ook gelooft in anderen versterken door wat je uitstraalt, doet en achterlaat dan weet je ‘hoe het voelt’. 

WAT IK BIED & WAT JIJ ERAAN HEBT

Hoe we interacteren met elkaar, hoe we dit kunnen verbeteren en wat dat oplevert.

Wat ik bied gaat over hoe ons gevoel werkt. Wat we voelen en hoe we kiezen daarop te reageren bepaalt in veel gevallen wat er gebeurt. En of dat wat we doen, succesvol is of niet.

Emotiemanagement gaat over je gevoel leren inzetten. Doelgericht en toch ook sensitief blijven. Sturen op resultaten, zonder de verbinding met je mensen te verliezen, zeker in tijden van verandering. Voelen waar de balans ligt en er actief op sturen. Jij leert je leiderschap te versterken en je stimuleert groei.

WAT IK DOE

Ik begeleid leidinggevenden met een helder veranderdoel om hun mensen mee te krijgen, zodat ze minder weerstand, meer betrokkenheid en meer verbinding ervaren, met een wendbare organisatie die klaar is voor de toekomst als resultaat.

VIP-dag

Veel leidinggevenden willen meer impact en zoeken naar manieren om mensen duurzaam in te zetten. Wil jij weten wat je nodig hebt om jouw mensen mee te nemen in de constante stroom van veranderingen?  Ik leer je hoe jij jezelf het beste inzet.

In één intensieve , speciale dag gaan we aan de slag met jouw ontwikkeling. Je leert hoe je de weg van weerstand naar wendbaarheid stapsgewijs bewandelt, met succes!

Doeltreffend & Verbindend Leidinggeven

Het halfjaarprogramma laat je snel het resultaat van effectief gedrag merken. In een intensief traject neem ik je mee in de wereld van emoties. Ik laat je kennismaken met de stappen die jij moet zetten om een excellente leider te worden.

Je leert hoe jij vanuit je eigen kracht en met de juiste middelen een bijdrage levert aan organisatie-doelstellingen met aandacht voor eigenaarschap en een hoge kwaliteit van interactie.

Voortvarend Voortdurend Veranderen

Omdat werkomgevingen snel veranderen wordt van alle organisatieleden flexibiliteit en aanpassingsvermogen verwacht. Tegelijkertijd moeten performance en groei op peil blijven.

Middels interventies op alle lagen van de organisatie ontstaat betrokkenheid en kunnen deelnemers vanuit persoonlijke ontwikkeling passend gedrag kiezen en op succesvolle wijze bijdragen aan organisatiedoelstellingen.

Workshops en presentaties

Workshops en presentaties zijn korte sessies waarin je op een laagdrempelige en interactieve manier kunt kennismaken met de thema’s emotiemanagement en organisatieverandering.

Vaak staan we stil bij een vraagstuk dat in de eigen context speelt en is een workshop de opbouw naar een groter traject. Deelnemers krijgen altijd praktische handvatten om ze een stap dichter bij hun doelen te brengen.

Meer info
Meer info
Meer info
Meer info

Als enthousiaste professional sta ik klaar om jou en je organisatie verder te helpen. Ik voorzie je graag van meer informatie en kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten. 

Onder de informatieknoppen hierboven vind je gedetailleerde informatie per product. Ik bespreek je interesses graag in een persoonlijk strategiegesprek.

Faroshia afspraak strategiesessie
Ja, ik ga graag in gesprek

BewarenBewaren

BewarenBewaren