ZIEN

Wie ik ben & Wie ben jij

Ik ben Faroshia. Een ambitieuze, en gedreven organisatiecoach. Ook als het nog wat onwennig aanvoelt help ik je emotiemanagement toe te passen op een manier die bij jou en je omgeving past. Dat doe ik op een no-nonsense manier, gedegen en doelgericht, met compassie en gevoel voor kwaliteit & stijl, in woord (schrijvend) en daad (trainend).

Wie ben jij?

Eerlijkheid en transparantie, maar bovenal zelfbewustzijn en de wil om verandering te implementeren zijn waarden die goed aansluiten bij mijn manier van werken. Leidinggevenden die hun gevoel een plek willen geven in zakelijke context en streven naar verbetering schakel ik goed mee en ik faciliteer ze graag.

Ben jij dit? Dan zie ik jou.

Voornamelijk in de zakelijke dienstverlening, zowel in de Top500 als in het MKB heb ik de afgelopen 10 jaar successen geboekt bij het begeleiden van veranderingen en het coachen van leidinggevenden. In mijn boek ‘Kies voor verbinding’ geef ik inzicht in hoe veranderprocessen zoals reorganisaties succesvol kunnen zijn door de inzet van emotiemanagement.

“Faroshia stelt vragen die je je eigenlijk nooit echt afvraagt, daardoor komt je denkproces op gang.”

Theo Boskma – Manager

Ik nodig je uit om je blik te verruimen en emoties als een essentieel onderdeel van organisaties, leiderschap en ontwikkeling te zien. Dus geef je ogen de kost, leer anders kijken en daarmee anders verbinden. Ik neem je graag mee in mijn visie en help je met een nieuwe blik de toekomst vormgeven vanuit je visie.  Ik kijk uit naar een uitermate boeiende uitwisseling en jou begeleiden naar nieuw perspectief en mogelijkheden.

“Faroshia laat je bewustwording krijgen waardoor je met een stuk nieuwe, positieve energie weggaat.”

Marion Schoonen – Teamleider

MIJN PASSIE

Communicatie en interactie zijn bepalend, zij geven de doorslag of iets een succes wordt of niet. En emoties zijn hiervan een belangrijk onderdeel.

Faroshia achter de schermen

Als professional en als mens geloof ik in de waarde van emotiemanagement. Ik ben eindeloos gefascineerd door menselijke interactie en de invloed daarvan op de resultaten en de doelen die behaald worden. 

Interactie tussen mensen is dé faal- of succesfactor in werkomgevingen. Ik ben dan ook altijd op zoek naar verbinding tussen mensen en naar dat wat je ze moet aanbieden om ze goed te laten werken.

MIJN UNIEKE AANPAK

Ik help leidinggevenden zich te bekwamen in het vormgeven van veranderingen in hun organisatie met behulp van emotiemanagement. Dit doe ik door mijn programma’s en publicaties.

Ik kijk naar gedrag en het behalen van doelstellingen door de bril van emoties. Ik benader emoties niet als iets persoonlijks of als bijzaak. Ik benader ze als iets dat strategisch van belang is en waar voortdurend aandacht en focus op moet zijn. Zodat jij kunt leren op een positieve manier, heel bewust en doeltreffend, keuzes te maken die bij jou en je omgeving passen, maar bovenal; die jou en je organisatie goede resultaten opleveren!

Mijn programma’s zijn een uitgebalanceerde mix van coaching, training, advies en persoonlijke aandacht omdat ik streef naar een optimaal leereffect voor echte transformatie.

training

TRAINING

Training bied je naast kennis, een andere blik op je eigen context. Na herkenning komt erkenning en zo kun je aan groei en ontwikkeling gaan werken. Samen met anderen proeven, delen en ervaren.

Met interactieve en passende werkvormen oefen je noodzakelijke vaardigheden en leg je de basis voor een goede inbedding in jouw praktijk.

coaching

COACHING

Coaching is de ultieme manier om de verbinding tussen jou, je doel en je resultaten te versterken. Waar jij goed in bent geldt als uitgangspunt en van daaruit bepaal je hoe je jouw natuurlijke leiderschapsstijl kunt uitbouwen. Je krijgt inzicht in je eigen patronen, gedrag en keuzes en leert met welke mindset je doeltreffend en verbindend kunt leiden. Zo wordt je maximaal gefaciliteerd bij jouw vraagstuk, terwijl je persoonlijk groeit.

organisatieadvies

ORGANISATIEADVIES

Een positieve en kritische blik van buiten, de connectie leggen tussen ontwikkelingen intern en extern samengebracht in een gestructureerde aanpak helpen jou om groeistappen te maken binnen jouw organisatie.

Je krijgt advies om het maximale uit jezelf en je mensen te halen zodat jouw organisatie kan excelleren.

MIJN COMMITMENT

Op een doelgerichte manier waarde toevoegen voor mijn klanten, met respect voor onze gezamenlijke waarden, waarbij ik analytische en emotionele vaardigheden in balans breng.

MIJN UITNODIGING

Het liefst ga ik graag persoonlijk met je in gesprek om je behoeften af te stemmen, je kunt een afspraak maken via de knop.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Hieronder vind je alvast een overzicht van wat ik te bieden heb.

Klik op de knoppen onderaan om verder te lezen.

PUBLICATIES

  • Boek
  • Blog
  • Gratis Expert Artikelen

PROGRAMMA'S

  • VIP-dag
  • Halfjaarprogramma
  • Jaarprogramma

SPREKEN

  • Strategiegesprek
  • Lezingen
  • Workshops

BewarenBewaren