Kies voor Verbinding:

Het #1 boek
over de zachte kant van veranderen in organisaties

Bestellen

Zo ga je toch niet met mensen om?!

Eigenlijk is dat de subtitel van dit boek! Want Kies voor Verbinding is niet alleen een boek over reorganisaties. Het is vooral een boek over mensen. Daarmee is het ook een boek vóór mensen. Mensen zoals jij. Die leidinggevende die de kracht in anderen naar boven wil halen. Die begrijpt dat ook tijdens verandering, het een kwestie van ‘mensenwerk’ blijft en die deze menselijke kant van veranderen niet uit het oog wil verliezen.

Over de auteur

Met haar onderneming EmoWorks helpt Faroshia Bergraaf-Ashley professionals en organisaties om inzicht te krijgen in de werking van emoties.

Met haar boek laat zij zien dat emoties bij mensen horen en dat, als we ze beter begrijpen, we succesvoller kunnen zijn in de manier waarop we relaties onderhouden, zakendoen en gezamenlijk successen behalen.

Faroshia heeft 20 jaar advies,-trainings en coachingservaring zowel binnen corporates als KPN, Shell en Coolblue als in het MKB.

Ze begeleidt CEO’s, directies en ondernemers om hun bedrijven vanuit hun hart én met de juiste vaardigheden aan te sturen en naar succes te leiden.

Wat moet je weten over dit boek

Dit boek behandelt reorganisaties diepgaand. De inhoud is echter toepasbaar op alle soorten organisatieverandering. Dit boek is bijzonder omdat het aandacht schenkt aan zowel het proces, de emoties die daarbij komen kijken, én de mensen. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook een bruikbaar stappenplan. Daarmee kun jij als leidinggevende jouw reorganisatie ‘emotie-proof’ vormgeven. Voor alle organisatieverandering maar in het bijzonder reorganiseren geldt: als het moet, doe het dan goed!

Bestellen