Wie ik ben

Ik ben Faroshia.
Dé #1 coach voor leidinggevenden
met gevoel

Wie ben jij?

Leidinggevenden die hun gevoel een plek willen geven in zakelijke context en streven
naar verbetering schakel ik goed mee en ik faciliteer ze graag.

Eerlijkheid en transparantie, maar bovenal zelfbewustzijn en de wil om verandering
te implementeren zijn waarden die goed aansluiten bij mijn manier van werken.

Ik nodig je uit om je blik te verruimen en emoties als een essentieel onderdeel van organisaties,
leiderschap en ontwikkeling te zien én ermee aan de slag te gaan.

Hoe het is om met mij te werken

Hoe het is om met mij te werken? Ik ben doelgericht, ambitieus, analytisch en sensitief tegelijk. Bovendien kan ik schakelen op alle organisatieniveaus. Dat doe ik met compassie en gevoel voor kwaliteit in mijn werk. Ik begrijp mensen snel door mijn actieve luisterstijl en inlevingsvermogen en ik faciliteer hen vervolgens gedegen. Ik laat je graag beleven wat je gedrag aanpassen je kan brengen, want ik geloof dat je het beste leert door het zelf te ervaren.

“Waar een wil is, is een weg.
Waar geen wil is, ben ik weg”

Werk met mij

Hoe ik je help met je leiderschap

Ik help leidinggevenden zich te bekwamen in het vormgeven van veranderingen in hun organisatie met behulp van emotiemanagement.
Dit doe ik door mijn programma’s en publicaties.

Ik kijk naar gedrag en het behalen van doelstellingen door de bril van emoties. Ik benader emoties niet als iets persoonlijks of als bijzaak.
Ik benader ze als iets dat strategisch van belang is en waar voortdurend aandacht en focus op moet zijn.

Zodat jij kunt leren op een positieve manier, heel bewust en doeltreffend, keuzes te maken die bij jou en je omgeving passen, maar bovenal;
die jou en je organisatie goede resultaten opleveren!

Mijn programma’s zijn een uitgebalanceerde mix van coaching, training, advies en persoonlijke aandacht
omdat ik streef naar een optimaal leereffect voor echte transformatie.

Wat anderen daarover zeggen

“Faroshia is goed in scherpe vragen stellen, de redenen achter iemands denken en handelen onderzoeken, de emoties die daarbij horen plaatsen,
focus creëren en je helpen doorpakken.”

“Je luistert actief naar mijn verhaal en achterhaalt wat ik eigenlijk probeer te zeggen. Ik merk dat je er ook bewust mee bezig bent. Daarna weet je op een communicatief sterke manier mij ervan te overtuigen hoe ik met dit probleem naar mogelijkheden kan kijken in plaats van naar moeilijkheden. Je analyseert dus snel en kan hoofdzaken van bijzaken scheiden, ‘wat is nu belangrijk en wat komt later’. Uiteindelijk weet je helder de conclusie neer te leggen.”

“Je kunt goed filteren wat belangrijk is, zelfs voor de ander. Je helpt de ander zo kiezen voor wat echt telt.”

Dit zijn mijn diensten die aansluiten bij jouw behoefte

Quality Quests

QUALITY QUESTS zijn kortdurende coachingspakketten waarmee je in korte tijd de kwaliteit van je interacties verbeterd. Ze bieden je interessante inzichten die je direct kunt gebruiken en inzetten in je communicatie, aansturing of wervingsproces. Je krijgt praktische handvatten, direct bruikbaar in je eigen leiderschap of organisatie.

Er zijn drie Quality Quests:

  • Het EQ Quest Package, op basis van het TTI Emotional Quotient™ rapport (EQ-vragenlijst); voor het versterken van je (persoonlijke) effectiviteit en leiderschap
  • DISC Quest Package: op basis van het DISC Analyse rapport (DISC-vragenlijst); voor het verbeteren van communicatie & samenwerking
  • Recruitment Quest Package: (met inbegrip van de DISC wervingstools & workshop) voor gerichter en succesvoller recruiten
Aanmelden

Goal Getting Sessions

Wil je beeld krijgen bij hoe je snel jouw leiderschapsvaardigheden op een praktische manier kunt verbeteren? Dan zijn de GOAL GETTING SESSIONS geschikt voor jou. In een kort maar intensief traject tackelen we een aantal voor jou relevante vraagstukken en maken we een concreet actieplan waar je direct mee verder kunt.

In 3 sessies van een dagdeel (4 uur) coach ik jou op heldere doelen en uitvoerbare acties en ga je de basis leggen voor experimenteren met nieuw gedrag. Tussentijds krijg je opdrachten mee om direct aan de slag te kunnen in de praktijk. 

Aanmelden

Leadership Legacy

Wil je echt stappen maken in je leiderschap en je organisatie op een andere manier gaan leiden? Dan is het LEADERSHIP LEGACY PROGRAMMA de beste match voor jou. In dit groepsprogramma werken we samen om jouw doelen, je focus en je gedrag op te lijnen en maken de vertaalslag naar de werkvloer van jouw organisatie. Je leert doeltreffend en verbindend leidinggeven op een duurzame manier.

Dit traject start een aantal keer per jaar, bestaat uit max. 6 deelnemers en beslaat 9 maanden met aanvullend 3 maanden nazorg coaching. Dit traject bestaat uit intensieve executive coaching, groepsbijeenkomsten, werksessies en interventies in je organisatie. Naast online materiaal, doe je ook een aantal tests en maken we gebruik van feedback uit je omgeving.

Aanmelden

Download dit e-boek

om beter met
emoties om
te gaan als leider

Download

Wat ik doe

Als leiderschapscoach focus ik mij op jou inzicht geven in hoe gedrag, emoties en leiderschap elkaar raken en hoe jij dat kunt inzetten om jezelf en anderen optimaal te ontwikkelen.

Daarom help ik je graag om allereerst je doelen kristalhelder te krijgen. Door zicht te krijgen op het waarom en je onderliggende waarden gaan we vervolgens focussen op hoe jij je doelen op jouw eigen unieke manier kunt bereiken. Met kennis van gedragsverandering, emotiemanagement en door aan je leiderschapsvaardigheden te werken.

Ik empower professionals door met ze aan het werk te gaan en ze te laten zien welke stappen zij kunnen zetten om zichzelf en anderen te ontwikkelen.

Ik breng dat op een heldere, straight-forward en herkenbare manier met een vleugje humor.Ik ben wars van zweverigheid en sta met beide benen op de grond.Zo krijg jij praktische, concrete hulp waar je echt wat aan hebt.

Ik doe dat op een doortastende en invoelende manier, ik reik je praktische en toepasselijke tools aan onderweg en ik steun je door je hele ‘reis’ heen.

Wat ga je ervaren?

Je gaat groeien. Je ziet dingen anders, voelt beter aan, gaat door je nieuwe vaardigheden zaken anders aanpakken en zowel jij als je omgeving merken dat dingen stapje voor stapje anders gaan.

Je gaat beter aanvoelen wat je organisatie nodig heeft en beter aansturen.


Zo kom je sneller, makkelijker en effectiever tot resultaten in jouw bedrijf. Er ontstaat ruimte voor groei, ook als er veel onzekerheid is. En waar is die momenteel niet?

Maar jij weet hoe je verbonden blijft, de doelen scherp in de gaten houdt, mensen in beweging krijgt en hoe je in harmonie stappen daarnaartoe zet. Zo sta je nooit te lang stil, loop je niet achter maar ga je vooruit.

Je wordt een emotioneel intelligente leider die weet hoe die zichzelf en zijn mensen kan ontwikkelen en laten excelleren en een wendbaar (MKB-)bedrijf kan besturen.

“Communicatie en interactie tussen mensen zijn dé bepalende faal- of succesfactoren,
zij geven de doorslag of iets een succes wordt of niet. Emoties zijn hiervan een belangrijk onderdeel.
Als professional en als mens geloof ik in de waarde van emotiemanagement.
Ik ben eindeloos gefascineerd door
menselijke interactie en de rol die emoties daarin spelen.
Ik ben overtuigd van de positieve invloed daarvan op
de resultaten en de doelen die behaald worden.”

“Als je écht vooruit wilt, moet je met Faroshia werken.”
– Maartje Syrier

Werk met mij

Wat heb ik gedaan?

Ik heb de post-doctorale opleiding tot Master of Management Consultancy gevolgd en ben dus een professioneel opgeleide organisatieadviseur. Mijn kennis en ervaring op het gebied van organisatieadvies en projectmanagement heb ik in de loop der jaren aangevuld met o.a.:

  • Een Train-de-trainer opleiding en ruime ervaring met het geven en ontwerpen van trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leidinggeven
  • Een opleiding en certificatie door Ben Tiggelaar voor gedragsverandering volgens de methodiek van de Ladder
  • Een executive management coachingsprogramma van Michael Neill waardoor ik je gedegen kan coachen in vraagstukken rondom leiderschap.
  • Een certificering van TTI Insights voor Emotionele Intelligentie (EQ) waardoor ik je EQ-profiel kan inzetten om je nog effectiever te coachen
  • Een DISC-certificering van DISC Factor om je meer inzicht te kunnen geven in je voorkeursstijlen in je communicatie en mogelijkheden tot betere samenwerking met anderen.

NUTTIGE LINKS

Gratis inspiratie downloads

Boek: Kies voor verbinding

Stappenplan ontvangen

Artikelen

CONTACT

Faroshia Bergraaf – Ashley

Rigelhof 9

3318 CX Dordrecht

Tel: 06 24 20 63 97 | E-mail: info@emoworks.nl

GEGEVENS

EmoWorks

KvK-nummer: 53780744

BTW-nummer: NL002025508B02

IBAN:  NL26ABNA04897393 | BIC: ABNANL2A