Diensten

Quality Quests

QUALITY QUESTS zijn kortdurende coachingspakketten waarmee je in korte tijd de kwaliteit van je interacties verbeterd. Ze bieden jou als leidinggevende professional interessante inzichten die je direct kunt gebruiken en inzetten in je communicatie, aansturing of wervingsproces. Je krijgt praktische handvatten, direct bruikbaar in je eigen leiderschap of organisatie.

Maak hier je keuze uit de Quality Quest die bij jouw vraagstuk past:

EQ Quest Package: dit pakket helpt je bij het versterken van je (persoonlijke) effectiviteit en leiderschap. Je krijgt inzicht in de verschillende gebieden van je emotionele intelligentie en dat biedt handvatten voor gedragsverandering. Door de begeleiding bij het EQ Quest Package kun je erop rekenen dat je je leiderschapsvaardigheden verstevigt.

BESTEL EQ-PACKAGE

DISC Quest Package: dit pakket helpt je bij het verbeteren van je communicatie en je samenwerking met anderen. Je krijgt inzicht in je voorkeursgedrag en je communicatiestijl en hoe dat aansluit bij anderen. Je wordt bij de DISC Quest Package begeleid om krachtiger te worden in je interacties en te kunnen kiezen voor passend gedrag in elke situatie.

BESTEL DISC-PACKAGE

Recruitment Quest Package: dit pakket op basis van DISC is voor organisaties die gerichter en succesvoller willen recruiten. Door de workshop en de op maat gemaakte tools kun je een waardevolle toevoeging doen aan de wervings- en gespreksvaardigheden die aanwezig zijn in je organisatie en je kans op goede selectiekeuzes vergroten.

BESTEL RECRUITMENT PACKAGE

Goal Getting Sessions

In de GOAL GETTING SESSIONS geven we aandacht aan een specifiek vraagstuk binnen jouw leiderschap wat momenteel urgent is. We stellen helder vast waar je precies aan wilt werken en waarom en maken een concreet actieplan waar je mee aan de slag gaat in de praktijk.

Door goed zicht op waar gedrag vandaan komt maar ook wat je kunt doen om het te beïnvloeden kun jij op korte termijn een verbeterslag maken in de manier waarop je aanstuurt, communiceert en ontwikkelt.

BESTEL

Leadership Legacy

Wil je echt stappen maken in je leiderschap en je organisatie op een andere manier gaan leiden? Dan is het LEADERSHIP LEGACY PROGRAMMA de beste match voor jou. In dit groepsprogramma werken we samen om jouw doelen, je focus en je gedrag op te lijnen en maken we de vertaalslag naar de werkvloer van jouw organisatie. Je leert doeltreffend en verbindend leidinggeven op een duurzame manier.

Dit groepsprogramma is op aanvraag en kan zowel in groepsvorm (open) als in-company gevolgd worden. Geef je interesse aan of vraag naar meer informatie via dit formulier.

Begin 2022 volgt er meer informatie.

NUTTIGE LINKS

Gratis inspiratie downloads

Boek: Kies voor verbinding

Stappenplan ontvangen

Artikelen

CONTACT

Faroshia Bergraaf – Ashley

Rigelhof 9

3318 CX Dordrecht

Tel: 06 24 20 63 97 | E-mail: info@emoworks.nl

GEGEVENS

EmoWorks

KvK-nummer: 53780744

BTW-nummer: NL002025508B02

IBAN:  NL26ABNA04897393 | BIC: ABNANL2A