Leer leidinggeven
met gevoel

Download jouw plan van aanpak nu meteen!

Maak een sprong in je leiderschap

Pas de 3 strategieën om beter met emoties om te gaan.

Download

Hoe ik je help met leiderschap

Deze diensten bied ik je

Quality Quests

QUALITY QUESTS zijn kortdurende coachingspakketten waarmee je in korte tijd de kwaliteit van je interacties verbeterd. Ze bieden je interessante inzichten die je direct kunt gebruiken en inzetten in je communicatie, aansturing of wervingsproces. Je krijgt praktische handvatten, direct bruikbaar in je eigen leiderschap of organisatie.

Er zijn drie Quality Quests:

  • Het EQ Quest Package, op basis van het TTI Emotional Quotient™ rapport (EQ-vragenlijst); voor het versterken van je (persoonlijke) effectiviteit en leiderschap
  • DISC Quest Package: op basis van het DISC Analyse rapport (DISC-vragenlijst); voor het verbeteren van communicatie & samenwerking
  • Recruitment Quest Package: (met inbegrip van de DISC wervingstools & workshop) voor gerichter en succesvoller recruiten
Meer informatie

Goal Getting Sessions

Wil je beeld krijgen bij hoe je snel jouw leiderschapsvaardigheden op een praktische manier kunt verbeteren? Dan zijn de GOAL GETTING SESSIONS geschikt voor jou. In een kort maar intensief traject tackelen we een aantal voor jou relevante vraagstukken en maken we een concreet actieplan waar je direct mee verder kunt.

In 3 sessies van een dagdeel (4 uur) coach ik jou op heldere doelen en uitvoerbare acties en ga je de basis leggen voor experimenteren met nieuw gedrag. Tussentijds krijg je opdrachten mee om aan de slag te gaan in de praktijk. 
Meer informatie

Leadership Legacy

Wil je echt stappen maken in je leiderschap en je organisatie op een andere manier gaan leiden? Dan is het LEADERSHIP LEGACY PROGRAMMA de beste match voor jou. In dit groepsprogramma werken we samen om jouw doelen, je focus en je gedrag op te lijnen en maken de vertaalslag naar de werkvloer van jouw organisatie. Je leert doeltreffend en verbindend leidinggeven op een duurzame manier.

Dit traject start een aantal keer per jaar, bestaat uit max. 6 deelnemers en beslaat 9 maanden met aanvullend 3 maanden nazorg coaching. Dit traject bestaat uit intensieve executive coaching, groepsbijeenkomsten, werksessies en interventies in je organisatie. Naast online materiaal, doe je ook een aantal tests en maken we gebruik van feedback uit je omgeving.

Meer informatie

Download dit e-boek

om beter met
emoties om
te gaan als leider

Download

Download dit e-boek

om beter met
emoties om
te gaan als leider

Download

Hoe anderen mij hebben ervaren

Faroshia laat je bewustwording krijgen waardoor je met een stuk nieuwe, positieve energie weggaat
Marion Schoonen, Beatrix College
Faroshia reikt een andere manier van kijken naar zaken aan. Ik sta meer stil bij hoe je dingen aanpakt en welk effect dat kan hebben op anderen.
Hans Pohlen, Leitz Service

Faroshia is zeer scherp, je voelt je veilig bij haar en ze geeft zeer goede adviezen. Ik merk dat ik veel meer focus heb. daardoor verdien ik meer geld in minder tijd en ben ik veel rustiger voor mijn gesprekspartners.

Gert-Jan van Ravenswaaij , Werken met Passie
Topresultaat met veel gevoel en compassie neergezet. Met trots kunnen we dus starten aan een nieuw begin.
Bert Lankester, KPN
Je hebt een goede emotie-ratio balans; een hoge mate van sensitiviteit en daarnaast een goed ontwikkeld (probleem)analytisch vermogen. Wat mij betreft is de manier waarop je ze gelijktijdig kan combineren en de balans daarin weet te vinden een bijzondere kwaliteit.
Ingeborg Nijsink, In4branding

Organisaties waar ik mee gewerkt heb

Next step

Kom in actie

Heb je een specifiek vraagstuk of weet je niet zeker of ik je kan helpen? Misschien komen er andere vragen bij je op? Alles begint wat mij betreft met een open en verhelderend gesprek.

Mijn advies voor de volgende stap: een vrijblijvende strategiesessie! Ik deel graag mijn ervaring, inspiratie en kennis met je op een praktische en effectieve manier.

Maak een afspraak

NUTTIGE LINKS

Gratis inspiratie downloads

Boek: Kies voor verbinding

Stappenplan ontvangen

Artikelen

CONTACT

Faroshia Bergraaf – Ashley

Rigelhof 9

3318 CX Dordrecht

Tel: 06 24 20 63 97 | E-mail: info@emoworks.nl

GEGEVENS

EmoWorks

KvK-nummer: 53780744

BTW-nummer: NL002025508B02

IBAN:  NL26ABNA04897393 | BIC: ABNANL2A