VIP-DAG 

De weg van Weerstand naar Wendbaarheid

 Jouw organisatie wendbaar en flexibel maken

We leven in een tijd waarin organisaties steeds sneller en ingrijpender moeten veranderen om bij te blijven. Dat vraagt ook iets van de professionals die deze veranderingen vormgeven. Het is voor veel leidinggevenden een uitdaging om hun organisatie wendbaar en flexibel te maken en dat zelf ook te zijn.

Ik leer je hoe je daar komt

Hoe zit het met jou als leider? Je zult vast ook wel herkennen dat je wenste meer impact te kunnen hebben maar je dagelijkse invloed op hoe mensen werken en veranderen lijkt beperkt. Veranderingen blijven komen, dus jij moet iets hebben waarmee je succesvol blijft. Een aanpak waarmee je de prestaties van zowel jezelf als je mensen op peil houdt. De beste weg naar blijvende verandering is via het hart van mensen. Je moet ze op een dieper niveau raken.

Gun jezelf een transformatie en wees deze dag mijn speciale VIP-gast

Waarom is het een VIP-dag?

Omdat jij die dag intensieve begeleiding krijgt, geheel afgestemd op jou en in een ontspannen omgeving kunt werken aan jouw stappenplan en persoonlijke ontwikkeling waardoor je een waardevolle transitiesprong maakt

Wat houdt de VIP-dag in?

Jouw ontwikkeling staat centraal op deze dag.

Op een inspirerende toplocatie krijg je tijdens de VIP-dag 3 strategieën aangereikt waarmee jij helder zicht krijgt op hoe je vanuit je eigen kracht jouw mensen kunt meenemen in verandering.

Dit gaan we doen:

 • GOED BESLAGEN TEN IJS
  We starten met een zelftest en een aantal aanvullende opdrachten waarmee jij je goed kunt voorbereiden op onze intensieve dag samen.

 • WEERSTAND TE LIJF
  Je leert 1 strategie waarmee je veel sneller implementeert

 • COMMITMENT KWEKEN
  Je leert 1 strategie waarmee je optimaal commitment ervaart

 • BETROKKENHEID BEHOUDEN
  Je leert 1 strategie waarmee je optimale betrokkenheid creëert en vasthoudt

Welk resultaat mag je verwachten?

Jouw investering moet de moeite waard zijn.

Jij wilt er zeker van zijn dat deze investering in tijd en geld je een stap verder brengt zodat jij de uitdagingen waar je voor staat nog beter het hoofd kunt bieden.

Dit is waar je zeker mee weggaat:

 • JIJ WEET HOE JIJ OVERKOMT
  Je hebt een duidelijk beeld van welke emotionele vaardigheden jij sterk ontwikkeld hebt en aan welke je kunt werken om een doeltreffende kartrekker te zijn

 • JIJ WEET HOE JIJ MENSEN MEEKRIJGT
  Je hebt in kaart wat jou gaat helpen om zo te communiceren dat je boodschap overkomt en je de gewenste indruk achterlaat bij mensen. Zo kun je in je interactie impact maken, je invloed uitbreiden en je imago positief houden

 • JIJ WEET WAT MENSEN IN BEWEGING ZET
  Je bent in staat om gedrag te kiezen dat jou helpt om weerstand bij jezelf en anderen te overwinnen en sneller verandering te implementeren

 • JIJ KUNT VERANDERING IN GANG ZETTEN
  Je hebt een krachtig persoonlijk stappenplan waarmee je de eerste verandering die voor jou belangrijk is vormgeeft

Wat levert de VIP-dag op?

Jouw resultaten zijn wat telt.

Er zijn veel manieren om aan jouw doelen te werken maar jij kiest voor de snelste en meest effectieve weg.  Je geeft veel van jezelf omdat je weet dat het zich op termijn terugbetaalt. Uiteindelijk telt het resultaat en doen we er samen alles aan om jou naar de resultaten te brengen die je ambieert.

Dit is wat het je oplevert:

 • JE GAAT MEER BEREIKEN
  Als jij als leidinggevende in de vingers hebt hoe je je mensen tot grotere hoogten kunt stuwen ga je fantastische resultaten boeken.

 • NEGATIEVE AFLEIDINGEN VERDWIJNEN
  Je zult minder last hebben van ongemotiveerd personeel, verzuim en lage productiviteit en alle financiële en organisatorische gevolgen daarvan.

 • JIJ STUURT EN LEIDT VANUIT VERBINDING
  Je hebt grip en controle maar vanuit invloed en niet vanuit dwang

 • JIJ KOMT SNELLER IN BEWEGING RICHTING DOEL
  Je kunt eindelijk die stappen gaan maken die je al zo lang ambieert maar die tot nu toe uitbleven.

Praktische Informatie:

 • De datum voor de VIP-dag spreken we in overleg af

 • De locatie van de VIP-dag is in omgeving Utrecht of Rotterdam

 • De investering voor de VIP-dag is €997. Het bedrag is all-in voor een geheel verzorgde dag. De factuur wordt verstuurd na bevestiging en dient twee weken vooraf voldaan te zijn

 • Een VIP-dag duurt in principe van 09.00 – 17.00 en wordt afgesloten met een diner

Ik meld me aan voor de VIP-dag

Ben JIJ er KLAAR voor?

Ik help je graag verder. Uiteraard bespreken vantevoren we hoe deze VIP-dag het best kan aansluiten op jouw situatie en vraagstukken. Wees ervan overtuigd dat ik een zeer praktisch en waardevol programma heb samengesteld dat jou echt gaat helpen succesvol leiding te geven aan verandering.

Ik kijk er erg naar uit snel met je aan de slag te mogen!

EmoGroet,

Faroshia

Bekijk ook mijn andere diensten

Halfjaarprogramma

Doeltreffend &

Verbindend

Leidinggeven

Jaarprogramma

VoortVarend

VoortDurend

Veranderen

Workshops

Lezingen

en

Presentaties